Suomen Asuntoverkko Oy

Asuntoverkko.com sivusto oli rakennettu hieman ennen mobiililaitteiden läpimurtoa, joten sivuston tekninen toteutus oli tehty tavalla, mikä ei ottanut kantaa mobiililaitteisiin. Tein kilpailukykyisen tarjouksen sivuston responsiivisuuspäivityksestä, ja sain työn hoitaakseni.

Drupal-sivustojen responsiivisuuspäivitys alkaa yleensä uuden teeman rakennuksella, koska mielestäni tämä on lopulta nopeampi ja tehokkaampi tapa, kuin jos alkaisi muuttamaan vanhaa teemaa responsiiviseksi. Valitsin Bootstrap-kehyksen, kuten niin moneen muuhunkin projektiin, sen kattavasta komponenttivalikoimasta ja jatkuvasta kehityksestä johtuen. Laaja käyttäjäkunta pitää huolen, että kehys pysyy ajan tasalla vuodesta toiseen.

Tämän lisäksi sovittiin sivuston kokonaisvaltaisesta ylläpitopalvelusta, johon kuuluu palvelintila sekä säännölliset tietoturva- ja versiopäivitykset.

Parannukseksi lähtötilanteeseen todettakoon, että sivusto on nopeampi, ssl-suojattu ja mobiililaitteille optimoitu ja näin parantaa myös hakukonenäkyvyyttä.

www.asuntoverkko.com